top of page

Sistemul mecanic de inchidere al unei ferestre sau usi este reprezentat de feronerie. In alegerea feroneriei potrivite trebuie avut in vedere ca aceasta sa aiba o usoara manevrabilitate dar si o rezistenta sporita in timp. Sistemele moderne de feronerie permit deschiderea batanta, oscilanta, oscilobatanta, basculanta si glisanta a ferestrelor cu usurinta astfel incat sa poata fi adaptate oricarui spatiu. Inchiderea multipunct folosita la usi asigura atat o etansare mai buna cat si o siguranta in plus fata de sistemele clasice de inchidere.

Feroneria pe care o utilizam asigura atat maximum de confort si siguranta cat si o rezistenta foarte buna la utilizare indelungata. Iti oferim solutii inteligente care sa corespunda necesitatilor tale la un cost redus. 

 

 

                                                    este produsa in Polonia si este certificata Rosenheim Germania. Fabrica are o traditie indelungata in aceasta industrie, in1974 producandu-se primele sisteme. Materia prima utilizata este importata exclusiv din Germania. Laboratoarele proprii de cercetare si testare sunt la cele mai inalte standarde europene, specialistii fiind mereu in cautare de solutii pentru imbunatatirea sistemelor existente, cat si de implementarea unor noi solutii tehnologice. 

 

 

                                                   este produsa in Germania si este una din cele mai bune feronerii din lume. Toate componentele din sistemul ROTO NT se imbina perfect si se pot combina in diverse moduri pentru a putea indeplini cu flexibilitate cele mai diverse dorinte ale clientilor.

Feroneria Romb

Feroneria Roto

bottom of page