top of page

Rulouri exterioare 

Glafuri

Rulourile exterioare din PVC au un rol important in protejarea ferestrelor impotriva factorilor externi. Totodata ele te pot ajuta sa reglezi cantitatea de lumina care doresti sa patrunda in locuinta.

 

Sistemul de montare poate sa fie aplicat pe tamplaria PVC sau suprapus.

 

Gama de culori disponibila este variata: alb, maro, stejar auriu, mahon, nuc.

Pe langa aspectul practic legat de protejare a peretelui sau a ferestrei, glaful reprezintă şi un element esenţial pentru decorul locuintei.

 

Glafurile de exterior sunt realizate din aluminiu si sunt disponibile in culorile standard: alb si maro. Alte culori sunt disponibile pe baza de comanda.

 

Glafurile de interior sunt realizate din PVC si sunt disponibile intr-o gama variata de culori: alb, stejar auriu, nuc, wenge, mahon.

 

 

 

Plase anti-insecte

Avantajul oferit de plasele anti-insecte este acela ca iti ofera cea mai buna protectie impotriva insectelor sporind astfel confortul tau.

 

Rama plaselor anti-insecte este fabricata din aluminiu si este disponibila in culorile standard: alb si maro. Alte culori sunt disponibile pe baza de comanda.

 

Montajul se realizeaza pe tamplaria pvc. Sistemul plaselor anti-insecte poate fi pe balamale, pe rulou sau pliabil, in functie de necesitatile personale.

 

bottom of page